Verkeersregelaar

Het verkeer in goede banen leiden is een vak apart. De professionele verkeersregelaars van ASR security services zorgen voor een optimale verkeersdoorstroming bij onder andere evenementen en bouwprojecten. ASR security services biedt mobiliteitsoplossingen op maat. Ook voor ad hoc oplossingen kunt u vierentwintig uur per dag op ons rekenen.

Host/ Hostess

Een op maat gemaakt voorstel met oog voor detail, 100% bezettingsgarantie tijdens de opdracht, 24/7 bereikbaarheid van uw vaste contactpersoon en een landelijk dekkend netwerk van onze professionals zorgt ervoor dat ASR security services uw vraag kan uitvoeren.

Wij selecteren onze professionals op uitstraling & verzorging en kennis van de geldende wet- en regelgeving. Dit samen staat garant voor de perfecte uitvoering van uw opdracht.

Receptiediensten

Medewerkers van de receptie zijn vaak de eerste personen waarmee mensen in contact komen als zij bij uw gebouw binnen komen. Dit kan dus ook hun eerste beeld van uw onderneming vormen. Dan wilt u uiteraard dat zij een beleefd en representatief receptiemedewerker aantreffen.

Naast uw visitekaartje is de receptie ook vaak het centraal communicatiepunt van het object. Zij zijn dus niet alleen uw visitekaartje, maar ook uw schakelpunt in communicatie en veiligheid. Er worden dan ook hoge eisen aan de functie gesteld.

De professionals van ASR security services zijn representatief, meedenkend en uitermate flexibel.


ASR security services: uw beveiligingspartner

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf of evenement kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Bel onsMail ons