ASR is een beveiligingsbedrijf dat de hoogste kwaliteit beveiliging wil leveren en expertise heeft in de beveiliging van zorginstellingen, evenementen, object- en goederenbeveiliging. ASR beheerst daarnaast alle aspecten van gastheerschap en customer service en ziet het als haar missie om een veilige omgeving te creëren voor elke gelegenheid.

In 2015 besloten we de grote stap te maken en ASR op te richten. Sindsdien heeft onze strategie zijn vruchten afgeworpen. We werken iedere dag en nacht voor verschillende opdrachtgevers van zorginstellingen tot evenementen, in de horeca en in de goederen/objectbeveiliging.

A = Alert
S = Secuur
R = Representatief

Binnen de beveiliging is het belangrijk dat medewerkers zich gemotiveerd en verantwoordelijk voelen voor hun werk. Daarom is de omgang met medewerkers voor ons de basis. Gewaarde medewerkers zijn bereid net die extra stap meer te doen.

Bij ASR geloven we in gastvrijheid en denken dat een open, respectvolle houding in eerste instantie een veilige situatie creëert. “Wij zijn eerst gastheer en dan beveiliger.’’ Vanuit die gedachte doen wij ons werk. Daarom zijn al onze medewerkers zorgvuldig gescreend en geselecteerd op hun kwaliteiten om met mensen om te gaan. Daarnaast staan wij als eigenaren ook vandaag de dag nog met veel plezier op de werkvloer met het team. 

Per situatie kijken wij, samen met onze veiligheidsadviseur, naar de beste beveiligingsoplossing met de juiste capaciteit. Zo weten we voor grote, of kleine opdrachten, altijd maatwerk te leveren en staan wij garant voor een veilige situatie voor u en uw omgeving.

Wat kunnen wij voor u doen?
Bent u benieuwd wat ASR security services voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact