Evenementenbeveiliging

De beveiliging van een festival, feest, sportevenement, braderie of popconcert? Wij hebben ervaring in de beveiliging van diverse groot- en kleinschalige evenementen. Onze medewerkers zijn gediplomeerd beveiliger, hebben jarenlange ervaring en zijn op meerdere plekken inzetbaar. Denk hierbij ook aan bijvoorbeeld aan kaartverkoop en toegangscontrole.

Onze beveiligers weten hoe ze op alle niveaus representatief en gastvrij moeten optreden en tegelijkertijd de veiligheid scherp in acht moeten nemen.

ASR security services doet er alles aan om u een goed gevoel te geven bij uw georganiseerde evenement of beurs, maar besteedt ook veel aandacht aan het gevoel van veiligheid bij de bezoekers.

Objectbeveiliging

Als eigenaar van een pand of ander object krijg je te maken met zowel interne als externe veiligheidsrisico’s. Om je object effectief te kunnen beschermen, is het daarom van belang dat al deze risico’s in kaart worden gebracht en dat je de juiste professionals inhuurt om de object beveiliging op zich te nemen. Zo kun je er zeker van zijn dat je geen dingen over het hoofd ziet. Bij ASR security services weten we precies wat er nodig is om jouw object goed te beveiligen en kunnen we je uitgebreid adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Samenwerken met ASR security services betekent nauw samenwerken met een van de beste beveiligingsbedrijven van Nederland. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging in handen is van ervaren professionals en waarbij altijd rekening wordt gehouden met de identiteit en gewenste uitstraling van jouw bedrijf.

Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging is erg noodzakelijk omdat een zorginstelling een relatief open instelling is en dus heel kwetsbaar kan zijn. Daarom moet de beveiliging van het hoogste niveau zijn. Medewerkers, patiënten en de gasten moeten zich ten alle tijden op hun gemak voelen.

De ervaren beveiligers van ASR security services zullen niet alleen een veiligheidsgevoel geven, maar ook zorg dragen dat de juiste protocollen gevolgd worden.

Bouwbeveiliging

Bouwterreinen zijn vaak het doelwit van diefstal, vandalisme, brandstichting en vernieling. Beveiligers worden in toenemende mate ingezet om bedrijfsschade door vernieling en diefstal te voorkomen. Naast de financiële gevolgen van ontvreemde materialen, gereedschappen en stroomkabels, is ook de optredende vertraging hierdoor een steeds groter wordende kostenpost. Op de momenten dat er geen personeel van het bouwbedrijf aanwezig is loopt men het risico slachtoffer te worden van bovenstaande delicten.

ASR security services zorgt ervoor dat tijdens de riskante uren in de avond en de nacht, weekeinden en vakanties permanente controle aanwezig is. Onze bouwbeveiliging loopt of rijdt controlerondes en onderneemt actie bij calamiteiten. Onze bevindingen worden genoteerd in een rapport.

Retailbeveiliging

Winkelcriminaliteit is aan de orde van de dag. Denk hierbij aan diefstal, overval of interne fraude. Dit alles kost u als ondernemer veel geld. Ook geweld en agressie kunnen op de werkvloer de orde verstoren. Omarm daarom een doeltreffende oplossing voor deze problemen. Omarm de expertise van ASR security services in retailbeveiliging.


ASR security services: uw beveiligingspartner

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf of evenement kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Bel onsMail ons